Trädfällning i Ulricehamn

Behöver du hjälp med trädfällning i Ulricehamn kan du kontakta oss på Börjes Skogs & Trädgårdstjänst. Beroende på hur trädet mår eller om det är placerat olämpligt kan vi använda olika metoder för att fälla trädet. I en del fall går trädet att räddas genom beskärning, i andra fall kan trädet behöva tas ned helt och hållet. Vi tar ned dina träd med den metod som lämpar sig bäst. Antingen fäller vi trädet från marken eller så tar vi ned trädet bit för bit. Arbetet sker med största säkerhet för att inte riskera skador på omgivande byggnader och natur.

Kontakta oss idag om du behöver hjälp med trädfällning i Ulricehamn och omkringliggande områden. Du når oss på telefonnummer 0705-82 98 28, mejl borjestradfallning@gmail.com eller genom att fylla i kontaktformuläret här bredvid, vi svarar så fort vi kan!

Din arborist i Ulricehamn

trädfällning i UlricehamnNär du behöver hjälp av en arborist i Ulricehamn kan du kontakta oss på Börjes Skogs & Trädgårdstjänst. En arborist är expert på trädvård och erbjuder tjänster inom beskärning och trädfällning. Vi ser till att dina träd kan förbli vackra och friska under många år framöver. Inom trädbeskärning kan vi bland annat erbjuda kronreducering, kronlyft och hamling.

Stubbfräsning efter trädfällning

Behöver du hjälp med att ta bort stubbar efter trädfällning eller om du har en stubbe som är i vägen och tar plats på tomten är det bästa alternativet att använda en maskin för att fräsa bort stubben. Med våra moderna maskiner för stubbfräsning går arbetet snabbt och enkelt. Kontakta oss så hjälper vi dig med att bli kvitt stubben!

Kontakta oss

Adress: Gullestorp, 516 92 Äspered, strax utanför Borås