Arborist i Skene

Om du behöver hjälp av en arborist i Skeneområdet så kan du kontakta oss på Börjes Skogs & Trädgårdstjänst. Som arborist jobbar vi med all typ av skötsel av träd. Behöver du hjälp med trädfällning eller beskärning av dina träd så kan vi utföra arbetet på ett bra och säkert sätt. Vi ser till att dina träd kan förbli vackra och friska under lång tid. Vi ser också till att dina träd är säkra och inte kan orsaka olyckor på grund av nedfallande grenar.

Trädfällning i Skene

Vi på Börjes Skogs & Trädgårdstjänst erbjuder trädfällning i Skene med omnejd. Oavsett plats eller storlek kan vi ta ned dina träd på ett säkert sätt. I vissa fall går det inte att fälla trädet från marken. Då får vi ta ner trädet via sektionsfällning vilket innebär att vi tar ned trädet bit för bit. Vilken metod vi måste använda spelar ingen roll, vi hjälper dig med trädfällningen på bästa sätt.

Stubbfräsning

Att ta bort stubbar manuellt är både ansträngande och tidskrävande. Istället kan du kontakta oss så hjälper vi dig med stubbfräsning i Skene med omnejd.

Kontakta oss

Adress: Gullestorp, 516 92 Äspered, strax utanför Borås