Trädfällning i Kinna

Vi hjälper dig med trädfällning i Kinna. Oavsett storlek eller plats kan vi på Börjes Skogs och Trädgårdstjänst ta ned trädet. Står trädet på en villatomt eller olämpligt till kan vi i vissa fall behöva använda oss av sektionsfällning, där vi får ta ned trädet bit för bit. För oss är det inga problem, vi löser trädfällningen på bästa sätt. Oavsett vilken metod vi behöver använda kan vi utföra arbetet på ett säkert sätt. Efter trädet är fällt tar vi hand om avfallet, vi kör bort trädet och sly. Vill ni att stubben ska bort kan vi även fräsa bort denna.

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med trädfällning i Kinna. Du når oss genom att ringa 0705-82 98 28, mejla info@börjesträdfällning.se eller fyll i kontaktformuläret här bredvid så hör vi av oss få fort som möjligt!

trädfällning i KinnaDin arborist i Kinna

Behöver du hjälp med trädvård i Kinna? Vi på Börjes Skogs och Trädgårdstjänst erbjuder arboristtjänster i Kinna med omnejd.
En arborist är specialist på trädvård och tar hand om träd i bebyggelse. Träd som blir omhändertagna av en arborist kan förbli friska och starka under lång tid. I jobbet som arborist ser vi också till att träden är säkra, att inte stammar riskerar att brytas eller att nedfallande grenar orsakar skador.

Stubbfräsning efter trädfällningen

Behöver du hjälp med att ta bort fula stubbar efter trädfällning? Vi på Börjes Skogs och Trädgårdstjänst löser detta snabbt och enkelt med våra moderna maskiner för stubbfräsning.

Kontakta oss

Adress: Gullestorp, 516 92 Äspered, strax utanför Borås