Trädfällning i Härryda

Vi på Börjes Skogs & Trädgårdstjänst erbjuder trädfällning i Härryda och omkringliggande områden. Vi  har stor erfarenhet och kunskap vad gäller trädfällning och kan ta ner träd oavsett var de står eller hur stora de är. I vissa fall måste vi ta ner trädet bit för bit via en metod som kallas sektionsfällning, detta då trädet kan vara för högt eller med risk att omgivningen kan skadas. Då är att ta ner trädet i sektioner att föredra. Vi utför trädfällningen med den metod som lämpar sig bäst och är säkrast för dig och din omgivning. Kontakta oss för trädfällning i Härryda genom att ringa 0705-82 98 28. Det går även bra att mejla till borjestradfallning@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret här bredvid så hör vi av oss så fort som möjligt. Alla uppdrag vi genomför är unika därför går det inte att få ett pris direkt på vad arbetet kommer att kosta – för att göra en rättvis prisbedömning kommer vi gärna och tittar på uppdraget som ska genomföras för att kunna sätta ett rimligt pris. Inga träd är för svåra att ta ned.

trädfällning i Härryda av BörjeDin arborist i Härryda

Behöver du hjälp av en arborist i Härryda med omnejd? Kontakta oss på Börjes Skogs & Trädgårdstjänst så får du hjälp med olika arboristtjänster som beskärning och fällning av träd.
En arborist kan trädvård och ser till att träden kan förbli vackra och friska under lång tid. I arbetet som arborist ingår att beskära träd på olika sätt. Det kan handla om kronreducering, kronlyft eller hamling. En arborist kan även hjälpa dig med att fälla träd som inte kan räddas. Vi försöker i största mån rädda trädet utan att behöva fälla det.

Stubbfräsning efter trädfällning

När vi tagit ner trädet blir det en stubbe kvar som vi kan fräsa bort om så önskas. Vi har en modern maskin för stubbfräsning som gör arbetet väldigt smidigt! Behöver du hjälp med stubbfräsning i Härryda-området så fixar vi även detta.

Kontakta oss

Adress: Gullestorp, 516 92 Äspered, strax utanför Borås