Arborist i Härryda

Behöver du hjälp av en arborist i Härryda med omnejd? Kontakta oss på Börjes Skogs & Trädgårdstjänst så får du hjälp med olika arboristtjänster som beskärning och fällning av träd. En arborist är expert på trädvård och ser till att träden kan förbli vackra och friska under lång tid. I arbetet som arborist ingår att beskära träd på olika sätt. Det kan handla om kronreducering, kronlyft eller hamling. En arborist kan även hjälpa dig med att fälla träd som inte kan räddas.

Trädfällning

Vi på Börjes Skogs & Trädgårdstjänst erbjuder trädfällning i Härryda Vi kan ta ner dina träd oavsett var de står eller hur stora de är. I vissa fall måste vi ta ner trädet bit för bit via s.k. sektionsfällning. Inga problem, vi löser det också. Vi utför trädfällningen med den metod som lämpar sig bäst och är säkrast. Behöver du hjälp med trädfällning eller beskärning? Kontakta oss redan idag.

Stubbfräsning i Härryda

När vi tagit ner ditt träd så blir det alltid en ful stubbe kvar. Inga problem, vi hjälper dig att ta bort denna. Behöver du hjälp med stubbfräsning i Härrydaområdet så fixar vi det!

Kontakta oss

Adress: Gullestorp, 516 92 Äspered