Trädfällning i Borås

Vi hjälper dig med trädfällning i Borås med omnejd. Om ett träd behöver tas ned kan Börjes Skogs och Trädgårdstjänst utföra arbetet oavsett storlek på trädet. Beroende på var trädet står kan vi antingen ta ned trädet direkt från marken, i vissa fall behöver vi använda en metod som kallas sektionsfällning. Detta innebär att vi tar ned trädet bit för bit tills det är helt borta. Oavsett vilken metod vi behöver använda kan vi utföra arbetet på ett säkert sätt.

Om du behöver hjälp med trädfällning i Borås kan du kontakta oss på telefon 0705-82 98 28, mejla till borjestradfallning@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret här bredvid så hör vi av oss så fort som möjligt!

trädfällning med stubbe i BoråsArborist Borås

Letar du efter en arborist i Borås? Vi på Börjes Skogs och Trädgårdstjänst hjälper dig med all form av trädvård i Borås med omnejd.

En arborist är en trädvårdsspecialist som tar hand om träd i trädgårdar och parker. Träd som blir omhändertagna på ett bra sätt kan hålla sig vackra och friska under många år. En arborist ser också till att träden förblir säkra och inte riskerar att orsaka olyckor på grund av avbrutna stammar eller nedfallande grenar.

Stubbfräsning efter trädfällningen

Med våra moderna maskiner klarar vi av att ta bort dina stubbar snabbt och enkelt, oavsett om vi har fällt trädet innan eller inte så kan vi ta bort stubben. Behöver du hjälp med stubbfräsning i Borås ska du kontakta oss.

Kontakta oss

Adress: Gullestorp, 516 92 Äspered, strax utanför Borås